Over.... Paul Mudde

Ik ben in 1963 geboren te Amsterdam, de stad waar ik nu nog steeds met veel plezier woon en die voor mijn werk als thuisbasis fungeert.

Na een carrière van 22 jaar in de IT ontdekte ik op een keerpunt in mijn leven dat ik mensen boeiender vind dan machines. Daarom heb ik in 2005 besloten het roer om te gooien door voor mijzelf te beginnen en mijn kennis en ervaring als IT-professional ook in te zetten als coach. Het was geen gemakkelijke keus om ruim twintig jaar zekerheid, vakmanschap en status achter mij te laten, maar het was wel de juiste keuze. Nu werk ik vanuit mijn passie en dat levert me veel meer op.

Het werken aan de ontwikkeling van mensen én organisaties, samen onderzoeken wat je drijft en wat nou echt belangrijk is. Dat is een ontdekkingstocht waar je in het dagelijks leven vaak geen rust en ruimte voor neemt. De momenten waarop ik zie dat er een lichtje gaat branden, dat mensen even door een andere bril naar zichzelf en hun omgeving kijken, vind ik het mooist.

 Paul Mudde met Anne

  

In het kader van mijn eigen professionele ontwikkeling heb ik een driejarige opleiding gevolgd voor coaching en counseling bij het Europees Instituut (een dochter van de Baak, het managementcentrum van VNO/NCW).

MACfooter 01